RESTORĀNS CUT, RADISSON BLU HOTEL ELIZABETE // ELIZABETES IELA 73

November 7, 2017

 

Pēdējā laikā street food jeb ielu ēdiens ir kļuvis gandrīz jau par kulta devu Rīgas pilsētai. Pārsvarā jau vasaras siltajā sezonā, kad street food ir pieejams gandrīz katrā pasākumā un Kalnciema tirdziņā. Tomēr street food ienāk arī pilsētas brančos aukstajā laikā.

 

Pirmais šāda tipa brančs noteikti ir pieejams Radisson Blu Elizabete hotel viesnīcas restorānā CUT, kas jau branchotaji.lv iepriekšējā sezonā izcēlās ar izciliem grila ēdieniem viesnīcas pagalmā. 

Šajā brančā papildus klasiskajām olu un piedevu brokastīm klāt nāk kārtīgi street food pieredze - 'saliec pats' variantā sviestmaizes un taco, uz vietas pagatavoti burgeri, hotdogi un wrapi, frī kartupeļi, kalmāru gredzeni un biezās beļģu vafeles, par ko parūpējies šefs Aleksandrs Košanskis. Izklausās diez gan 'nasty', tā teikt trekni, bet šad un tad jau var, jo piedāvājums ir liels un svaigi gatavots no labām sastāvdaļām. Papildus brančā pieejams ir ūdens, kafija, tēja, sulas neierobežotā daudzumā, un katram glāze vīna, prosecco, Radisson alus vai limonāde. Jāpiebilst, ka alus ir pašu gatavots no medus, kas ievākts no viesnīcas jumta bišu stropiem. Forši, ne? Šeit pavisam noteikti var sarīkot foršu ballīti. 

 

Bērniem šeit noteikti būs ko darīt, jo visā restorāna telpā ir izkārtotas spēles - rotaļu stūris, twister, galda hokejs. Arī pieaugušajiem būs ar ko izklaidēties. :) 

 

Galdiņš noteikti jārezervē iepriekš! 

 

Svētdienās plkst. 12.00-15.30

Branča cena pieaugušajiem - 22 € 

Bērniem līdz 7 gadu vecumam - bezmaksas

Bērniem 7-12 gadu vecumam - 11 € 

Iekļauts ūdens, kafija, tēja, sulas neierobežotā daudzumā, un katram glāze vīna, prosecco, Radisson alus vai limonāde.

 

KONTAKTI:

Radisson Blu Elizabete Hotel

Elizabetes iela 73, Rīga

+371 67785555

Facebook lapa šeit

 

 

 

 

Please reload